Mätarställning: 8400 mil,  Färg: TitanSilver metallic, Karosseri: Cab

Info: Automatisk växellåda, 306Hkk Bi-turbo, TitanSilver metallic, Automatisk 6-steg Steptronic, Navigator Business/iDrive, El-stol med minne förare, El-stol passagerare, ACC/Klimatanläggning Auto, 20 tums Breyton fälgar med nästan nya, Sänkt, Bi-Xenon (Hel&Halv), PDC Parkeringssensor fram/bak, Svart DakotaLäder inredning, ABS, Airbags förare, passagerare, sido etc., Multifunktionsratt, Radio/CD/DVD + Media port (AUX, iPhone etc.), Färddator, Fjärrstyrt C-lås, larm, automatisk nedtagning Cab, minne nyckel, Elhissar fram/Bak/Cab, Automatiskt avbländbar innerspegel, Velour mattor, Komplett service bok.

Tyvärr bilen är såld, men hör gärna av er till oss vi kan hjälpa till att hitta en liknande bil. Klicka på knappen nedan.

Intresse anmälan

[nggallery id=34]