Mätarställning: 3300 mil, Färg: Svart, Karosseri: Sportkupé

Info: Automatisk växellåda, Svart och Silver, bilen är importerad från Tyskland och har gått som demo bil på KW Suspension. Så därför har den det absolut bästa i väghållning kit från KW ?Variant 3?. Bilen är injusterad och testad av deras Ingenjörer. Fälgarna är OZ Racing 18 tum med 225x35x18 däck. Utrustad med Audis nya DSG automat låda med F1 paddlar på ratten. Från fabrik är den utrustad med DSG låda, fart hållare, Klima, Elhissar, sport stolar, mittarmstöd, mugg hållare fram och bak. Bilen har gått 3300 mil och är nyservad på Audi vid 3100 mil. Eventuellt byte. Finansiering kan ordnas till 5, 95% ränta.

Tyvärr bilen är såld, men hör gärna av er till oss vi kan hjälpa till att hitta en liknande bil. Klicka på knappen nedan.

Intresse anmälan

 

 

[nggallery id=45]