Mätarställning: 850 mil, Färg: svart, Karosseri: Sportkupé

Info: Automatisk växellåda, Bilen har endast gått 850 mil och varit en show bil på KW Suspension i Tyskland. Så därför har den det absolut bästa i väghållning kit från KW. Bilen är injusterad och testad av deras Ingenjörer. Just nu så är den folierad med deras varumärken och är i grunden svart. Folieringen går att ta av om man önskar. Den har också LSD Doors ?Lambo Doors?. Dessa gångjärn är av tysk fabrikat ägs av KW Suspension = hög kvalité. Den är även utrustad med KW värsta väghållning kit ?variant 3? så den har grym väghållning. Fälgar och däck fram är Azev 8, 5×20 med 255x 40×20 och bak 11, 5×20 med 295x35x20 Pirelli pZero. Bilen är extra utrustad utöver fabriks utrustning för c:a 120 000:- Fabriksutrustning: Automat med F1 paddlar på ratten, Klima, Svart skinn, Farthållare, elhissar, Multi ratt, Stereo Boston. Eventuellt byte. Kan även byta in dyrare bil Corvette Z06, Viper, Porsche, mm även motorcykel eller båt. Finansiering kan ordnas till 5, 95% ränta.

Tyvärr bilen är såld, men hör gärna av er till oss vi kan hjälpa till att hitta en liknande bil. Klicka på knappen nedan.

Intresse anmälan

[nggallery id=44]