Mätarställning: 2900 mil, Färg: silver, Karosseri: Sedan

Info: Automatisk växellåda, Diesel, ABS, Airbag runt om, ESP, Partikelfilter, Xenon adaptiva ljus, Avantgarde, Automatik Tiptronik, 7G Tronic med paddlar på ratten, Komfortklimaautomatik, Inredning svart/antrazit, Elstolar fram, Navigationsystem Comand DVD APS, Original DB Alufälgar Design 17″, Farthållare, Färddator, Regn och ljus sensor, C-lås, ABS, ASR, ESP, Bromsassistent, Multifunktions ratt i läder, el hissar fram och bak, el uppvärmda backspeglar/elekriskt infällbara, Däcks trycks varnare, Svart trä inredning, Värmedämpande sidorutor/bakruta, Isofix barnstols fäste, Alarm, Adaptive broms ljus Full ägar historia, Full service bok, Vi kan ordna med finansiering ränta från 5.95%. Eventuellt byte

Tyvärr bilen är såld, men hör gärna av er till oss vi kan hjälpa till att hitta en liknande bil. Klicka på knappen nedan.

Intresse anmälan

[nggallery id=47]