Mätarställning: 4400 mil, Färg: röd, Karosseri: Sedan

Info: Detta är en av få fabriks utrustade GT2:or i Indishrot med hela clubsport paketet. Tidigare ägare var Klaus Wohlfarth Tyskland som äger KW Suspension. Så därför har den det absolut bästa i väghållning kit från KW. Bilen är injusterad och testad av deras Ingenjörer. Bilen är full servad vid 4200 mil och har nu gått 4400 mil. Den har fulständig ägarhistoria samt fullstämplad service bok. Skicket är ?mint condition? Från fabrik är den utrustad med: Elhissar, Klima, 18 tums turbo fälgar, Airbag, Stereo med CD Alarm, Xenon lampor, Läder instrument panel, komplett bur båge, Porsche skal stolar, 6 punkts bälte, Röda säkerhets bälten. Eventuellt byte. Kan även byta in dyrare bil Ferrari, Audi R8, Lamborghini, AMG, även motorcykel eller båt. Finansiering kan ordnas till 5, 95% ränta.

Tyvärr bilen är såld, men hör gärna av er till oss vi kan hjälpa till att hitta en liknande bil. Klicka på knappen nedan.

Intresse anmälan

[nggallery id=43]