Mätarställning: 4200 mil, Färg: Vit, Karosseri: Sportkupé

Info: Automatisk växellåda, Stora bromsar ?Move It?, KW Suspensions värsta väghållnings kit med elektronisk inställning i tre lägen, LSD Lambo dörrar, Rostrfritt sport avgas, och chippad c:a 270 hk, Stora Navigationen, Dynaudio stereo, Automatisk växellåda DSG, Med paddlar på ratten, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, Antispinn, Elhissar fram, Elspeglar, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Komplett ifylld servicebok, Larm, LM-fälgar, Multifunktionsratt, Regnsensor, Servostyrning, Sidoairbag, Spoiler bak, Sportstolar, Stolvärme fram, Xenonstrålkastare, Yttertemperaturmätare, Dynaudio Ljudsystem, RCD 510 med integrerad cd växlare 6 skivor, Premiumpaket med sportpaket, 18 Tums fälgar OZ Racing fälgar, DSG Automat låda, Bilen är kanon skick. Ock har ägts av KW fabriken och är använd som demo bil, den är helt fantastisk att köra, speciellt otrolig på bana. OBS ej tävlings körd. Eventuellt byte bil, båt, mc, finansiering kan ordnas till 5, 95% ränta.

Tyvärr bilen är såld, men hör gärna av er till oss vi kan hjälpa till att hitta en liknande bil. Klicka på knappen nedan.

Intresse anmälan

[nggallery id=52]