Henrik Roos , ägare av HRM Bil AB har den 2 oktober 2012 tillträtt som ny ägare av rörelsen Bröderna Petersson Bil AB , Mercedes och Nissan Service i Lidköping.

HRM Bil tar över all duktig och kunnig personal som funnits i verkstad, kundmottagning och reservdelar. Vi har även nyanställt tre nya personer inom rekond , ekonomi och försäljning, för att kunna tillgodose den höga servicegrad som vi eftersträvar.

Att vi har en mycket välrenommerad verkstad med hög kompetens, där alla våra servicetekniker är välutbildade och har ett genuint bilintresse, har väl inte någon kunnat undgå.

Vår målsättning är att ständigt utbilda oss, vara lyhörda för våra kunders önskemål, och på ett professionellt sätt sätta dig som kund i centrum.

Mycket har hänt även i våra lokaler.

Vi har installerat en ny fräsch kundmottagningsdisk, där du som kund skall känna dig väl omhändertagen. Även bilhallen har fått sig ett stort lyft, med b.la ett nytt klinkergolv och nya säljkontor.

Hjärtligt välkommen hit oavsett om du vill köpa en bil, få hjälp i vår verkstad eller köpa tillbehör. Eller varför inte bara komma in och titta på alla våra fantastiska bilar vi har i vår bilhall, och ta en kopp kaffe.

.

Här fanns den gamla kund motagnings disken, nu väntar vi på den nya.

I verkstaden så kommer det också nyheter. Men Bröderna Petersson har alltid varit en välskött verkstad så här blir mest finjusteringar.

Vårat showroom kommer att få en ansiktslyftning, mer bilder kommer snart när nya golvet kommer in.