Mercedes-Benz SLK 350 Roadster, Mätarställning: 25 mil, Färg: Obsidiansvart.Met, Karosseri: Sedan

Info:, Avdragbar moms, Automatisk växellåda, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, Antispinn, CD-stereo, Elhissar fram, Elspeglar, Elstol förare, Elstol passagerare fram, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, LM-fälgar, Mobiltelefon inbyggd, Multifunktionsratt, Navigator (GPS), Regnsensor, Servostyrning, Sidoairbag, Skinnklädsel, Stolvärme fram, Svensksåld, Yttertemperaturmätare, Parkeringssensorer fram & bak, Parktronic Inkl. parkeringshjälp, Växelspak/väljare och damask i läderutförande Vindskydd i tygutförande med plastram, Dryckeshållare Panoramatak, Dynamikpaket, Comand Online med DVD-växlare Automatisk Klimatanläggning, Adaptiva strålkastare med Intelligent Ljussystem Panélbelysning Röd, Större Bränsletank 70 liter Lättmetallfälgar 18″ i 5-ekersdesign.

Intresse anmälan

[nggallery id=85]