Mätarställning: 8100 mil, Färg: Svart metalic, Karosseri: Cab

Info: ACC, Helskinn, Navigation, Elhissar, farthållare, parkerings sensorer, Klimatanläggning, Vi har alltid ett stort utbud av fordon i alla prisklasser. Söker du en bil som vi inte har i lager, tveka inte att höra med oss, vi hittar den perfekta bilen åt dig. Vårt kontaktnät bland andra seriösa bilföretag, är mycket stort, och det borgar för att vi skall kunna tillgodose just ditt önskemål om rätt bil. Endast noggrant utvalda bilar hamnar i vår försäljningslokal. I samarbete med Santander, hittar vi tillsammans en bra finansieringslösning, om du så önskar. Att vi har en mycket välrenommerad Mercedes verkstad med hög kompetens, där alla våra servicetekniker är välutbildade och har ett genuint bilintresse, har väl inte någon kunnat undgå. Vår målsättning är att ständigt utbilda oss, vara lyhörda för våra kunders önskemål, och på ett professionellt sätt sätta dig som kund i centrum.

Intresse anmälan

[nggallery id=95]