Vi på HRM Bil AB har som målsättning att sälja och leverera bilar som ger dig som bilägare ett bekymmersfritt bilägande med mycket körglädje.

Vi är auktoriserad verkstad för Mercedes-benz och Dodge-Chrysler. Vi är även återförsäljare av Dodge och RAM trucks samt säljer och förmedlar de flesta bilmodeller. Vi försöker att blanda flitigt i vårt utbud av bilar för att ditt besök hos oss ska bli så intressant som möjligt.

Kom in till oss om du letar sportbil, veteranbil eller helt vanlig standardbil med det där lilla extra, vi har det mesta och har vi det inte hemma så tar vi fram det åt er.

Har ni en speciell bil som ni vill ha hjälp med att sälja så tar vi oss även an försäljningsuppdrag, kom förbi med din bil så tittar vi på vad vi kan göra för att hjälpa dig sälja den.

HRM logo render_matteblack

Vi levererar bilar till både privatpersoner och företag och finansiering kan vi erbjuda i form av leasing eller avbetalning. Vi har samarbetsavtal med Santander Consumer Bank och DnB Finans.

En personlig kontakt är första steget till en lyckad bilaffär. Om du har några som helst frågor eller behöver råd i ditt bilköp så finns vi här för dig.

Tel: 0510 60400
info@hrmbil.se