HRM Bil i Lidköping expanderar och satsar stort inför 2019!

3D Vy 3_stor

I samband med att vår nya bilhall & verkstad på totalt 2100m2 öppnar i det nya handelsområdet på Kartåsen under December 2018, så behöver vi förstärka vår organisation.
HRM Bil är ett bilhandelsföretag med både stark lokal förankring kring försäljning och service av nya bilar och en mer global prägel när det rör sig om export av sport & specialbilar samt äldre veteranbilar utanför Sverige.
Vi är återförsäljare för Suzuki och Dodge´s hela programutbud och är auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz, Suzuki och Dodge-Chrysler.
Vi renoverar, säljer och värderar klassiska bilar och hyser också en stor passion till sport och specialbilar.

Till vår helt nybyggda och toppmoderna verkstad söker vi nu följande:


Verkstadschef
Vi söker dig som med stort ansvarstagande och mycket god planeringsförmåga kan leda det dagliga arbetet i vår verkstad, i nära samarbete med vår kundmottagning. Du ska ha erfarenhet från liknande position och gärna haft tidigare arbete som mekaniker. Vi jobbar med Kobra från Fordonsdata, så kunskap och erfarenhet kring Kobra är meriterande. Arbetet ställer höga krav kring stresstålighet och att man kan jobba självständigt och flexibelt samtidigt som man har en god analytisk förmåga, ständigt med kundnöjdheten i fokus.


Diagnostekniker / Fordonstekniker
Det vi önskar av dig är att du i grunden har en fordonsteknisk utbildning och helst några års erfarenhet som fordonstekniker. Du måste ha en god analytisk förmåga samt ett stort intresse och en stark vilja att jobba med datorerna som ditt främsta verktyg. Du bör ha tidigare erfarenhet från el- och datafelssökning, diagnoser. Du måste på egen hand kunna lösa komplexa problem i grunden och jobba med dessa självständigt. Mycket goda kunskaper i Engelska krävs i både tal och skrift då mycket diagnostikarbete utförs med hjälp av internationella kontakter, kunskaper i Tyska är meriterande.
Vi kommer att behöva investera stort i utbildningar på den person vi söker till tjänsten, så vi hoppas på en lång framtid tillsammans.


Servicetekniker
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och en stor passion för bilar. Gärna med några års erfarenhet som fordonstekniker, tidigare renovering av klassiska bilar är meriterande. Har du tidigare erfarenhet från arbete på märkesverkstäder såsom Mercedes-Benz, Suzuki eller Dodge-Chrysler är det ett starkt plus.


För alla dessa tjänster gäller att Du som person är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, att Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare är Du flexibel, trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter och arbetar framför allt med Kunden i fokus.
Söker du ett stimulerande och engagerande jobb där du får jobba med starka varumärken i ett stark team, skicka din ansökan till oss nu!.

 

Ansökan med CV och personligt brev tas endast emot skriftligen via epost.
Urval av tjänsterna sker löpande under hösten, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 30 okt 2018.

Välkommen med din ansökan till: stefan@hrmbil.se

 

Lyssna på vår radioreklam för rekryteringen som just nu sänds i Radio Treby, Mix Megapol, NRJ och Rock klassiker: