Vi på HRM Bil AB i Lidköping har som målsättning att sälja och leverera bilar som ger dig som bilägare ett bekymmersfritt bilägande med mycket körglädje.

Vi erbjuder Skaraborgs bredast bilutbud och är auktoriserad verkstad för Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, Dodge & RAM. Vi är även återförsäljare av Alfa Romeo, Jeep, Dodge och RAM trucks samt säljer och förmedlar de flesta bilmodeller. Vi försöker att blanda flitigt i vårt utbud av bilar för att ditt besök hos oss ska bli så intressant som möjligt.

Kom in till oss om du letar sportbil, veteranbil eller helt vanlig standardbil med det där lilla extra, vi har det mesta och har vi det inte hemma så tar vi fram det åt er.

Har ni en speciell bil som ni vill ha hjälp med att sälja så tar vi oss även an försäljningsuppdrag, kom förbi med din bil så tittar vi på vad vi kan göra för att hjälpa dig sälja den.

HRM logo render_matteblack

Vi levererar bilar till både privatpersoner och företag och finansiering kan vi erbjuda i form av leasing, avbetalning eller moms kredit. Vi har samarbetsavtal med både DnB Finans och Santander Consumer Bank och erbjuder utöver det även räntefria lån för att finansiera kontantinsatser via My Money.

En personlig kontakt är första steget till en lyckad bilaffär. Om du har några som helst frågor eller behöver råd i ditt bilköp så finns vi på HRM Bil i Lidköping här för dig, kontakta oss gärna.

Tel: 0510 60400
info@hrmbil.se