fbpx

HRM bil AB

DODGE

Dodge levererar klassiska Amerikanska stilikoner i ett modellprogram som erbjuder grym retrodesign och prestanda som inte matchas av någon annan.

Specialbilar som SRT Hellcat eller SRT Demon har motoreffekter som närmar sig 1000Hk i vanliga fabriksbilar, helt nödvändigt för nästan alla såklart!!. 

Hos HRM Bil har du möjligheten att förvärva modeller som Dodge Challenger som är en modern och kraftig muskelbil med helt rätt retrostuk.  Eller som Dodge Charger, en modell som skapats för maximal prestanda och med en brutal look men ändå med ett 4 dörrars koncept för dig med familj. Eller varför inte den ultimata familjebilen Dodge Durango, för på Dodge språk betyder inte 7-sitisigt tråkig familje-SUV, tvärtom!

Modeller

Charger

Dodge bilar är skapade för maximal prestanda och Dodge Charger upprätthåller den linjen. Dodge Charger levererar pulshöjande kraft och är Amerikas enda fyradörrars muskelbil som dessutom ger dig ett oförglömligt åk.

Durango

Durangon finns som 7-sitsigt och erbjuder lyx och en exklusiv känsla på insidan men går all-in och erbjuder utöver det även bra effekt och ny teknik för att hålla både dig och familjen underhållna och uppkopplade längs vägen.

Challenger

En modern muskelbil i retro-stuk som uprätthåller Dodge legendariska rykte som muskelbil! En riktigt klasissk livstilsbil för dig som vill unna dig något fränt och som både vill synas och höras!