fbpx

HRM bil AB

Jeep

Jeep är militärfordonet som ligger till grund för hela SUV segmentet och som idag blivit en stil-ikon med enastående terrängbilsegenskaper. 
Bara namnet Jeep är för många synonymet för hela SUV genren och man erbjuder idag en fantastisk körupplevelse och ett brett sortiment de nya 4XE Hybrid modellerna.

Hos HRM Bil har du möjlighet att kolla in bilar som Jeep Wrangler eller Jeep Gladiator som kombinerar modern teknik med den tidlösa formen som Jeep alltid haft plus de i särklass bästa offroadegenskaperna som går att erbjuda. Jeep Compass och Jeep Renegade är SUV modellerna där fokus ligger främst på premiumteknik och förstklassig komfort.

Vi på HRM bil är stolta återförsäljare samt en fullt ut auktoriserad verkstad för Jeep. Hos oss ska du känna dig trygg i att både köpa, serva och underhålla din Jeep. Våra säljare har breda kunskaper kring Jeep och vi kan hjälpa dig utifrån dina behov. Har du frågor kring Jeep? Kontakta oss!.

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig att beställa din drömbil!

Modeller

rubicon

NYA JEEP WRANGLER 4xe

Helt nya Jeep Wrangler är trogen sitt arv och kombinerar beprövade funktioner med uppdaterad ny teknik och design.

compass

NYA COMPASS 4xe

Låt dig omslutas av premiumdesign och en förstklassiga komforten i helt nya Jeep® Compass som fått en uppdatering både utvändigt och invändigt.

renegade

RENEGADE 4xe

Jeep Renegade är den första kompaktsuven med 9-stegad automatväxellåda – en stor liten bil med fin bränsleekonomi.