fbpx

HRM bil AB

RAM trucks

RAM är världsledande när det komfort och kvalitet inom heavy duty och pick-up segmentet, de som tar steget att börja köra RAM byter sällan märke.

Hos HRM Bil har du möjligheten att hitta alla RAM modeller inom främst RAM 1500 segmenten. 1500 Laramie passar dig som gillar blänk och mycket krom, 1500 Sport för dig som vill ha lackerade detaljer och mindre krom eller kanske en Longhorn för dig som gillar country temat med inslag av sadelväskor och sadelbrunt läder. Sedan finns såklart 1500 Limited för den som vill ha allt med extra allt.

HRM Bil är auktoriserade av AGT kring försäljning av Dodge och RAM Trucks, samt från FCA kring alla bitar som berör service och underhåll. Vi är er lokala RAM truck partner i Skaraborg och hos oss ska det kännas tryggt att köpa och vårda er bil. Hör av er till oss för en offert så hjälper vi er att få till en oslagbar affär och vi tar självfallet även ditt inbyte. Till våra RAM trucks har vi även en stor mängd tillbehör då dessa bilar kan anpassas för olika yrkesbehov. Det finns massor av kul tillval till RAM, prata med någon av våra säljare så får ni priser på allt. 

Vi kan Dodge och vågar därför också kalla oss för “The Kings of Dodge” 

Modellexempel - Se katalog för alla modeller

RAM 1500 Laramie

Laramie är modellen för dig som gillar kromdetaljer. Finns även med Night Edition där grill och alla kromdetaljer istället är lackerade i bilen färg.

RAM 1500 Sport

Sport är modellen för dig som gillar lackerade detaljer och minimalt med krom samt en lite sportigare huv med coola luftintag och lite större och coolare fälgar. Välutrustade i grundutförandet.

RAM 1500 Longhorn

Longhorn är modellen med western tema, sadelbrun inredning, träinredning och beslag från sadelväskor. Välutrustad modell med mycket karaktär.

RAM 1500 Rebel

Rebel är en offroad-anpassad modell med höjningssats, offroad hjul och en brutal svart grill. Rebel har även en sportig svart/röd interiör i tyg/delläder.