logobanner
Efter ett rekordår med fantastiska resultat satsar HRM Bil framåt!           

Vi är ett företag som ständigt utvecklas! Efter ett väldigt framgångsrikt år, ser vi oss nu behöva förstärka vår organisation ytterligare inför ett spännande 2021!

Som bilhandelsföretag har vi en stark lokal förankring. Numera är vi återförsäljare för Alfa Romeo, Jeep RAM och Dodge. Vi är även auktoriserad verkstad för Alfa Romeo, Jeep, Chrysler och Dodge. Vi servar och säljer även klassiska bilar och har en stor förkärlek till sportbilar som vi förmedlar över hela landet och även internationellt.

 

Till vår verkstad söker vi nu följande:

SERVICTEKNIKER
Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och en stor passion för bilar. Gärna med några års erfarenhet som fordonstekniker, gärna av flera olika bilmärken. Har du tidigare erfarenhet från märkesverkstad för Alfa Romeo, Jeep, Chrylser eller Dodge är det en merit.

REKONDARE / BILVÅRDSSPECIALIST
Det vi önskar av dig är att du har en noggrann personlighet och en stark känsla för det där lilla extra. Den vi söker ska helst ha erfarenhet från bilvård och rekond sedan tidigare. Du kommer att ansvara för inköp av bilvårdsprodukter, samt utföra sedvanlig bilvård vid sidan av polering, vattenslipning, lackförsegling och interiörvård. Vi ställer höga krav på våra bilars finish och förväntar oss få det av vår bilvårdsspecialist.

TILLBEHÖR & RESERVDELSANSVARIG
Vår reservdelsman/kvinna kommer att ha ansvar för alla leveranser och beställningar av reservdelar i nära samarbete med verkstadschefen. Personen kommer även ansvara för tillbehörsförsäljning som fälg och däck men ska också kunna inreda en hantverkarbil åt kund. Du förväntas ha en god social kompetens då mycket kundkontakt sker dagligen över disk. En stor kreativ lösningsförmåga tror vi också är nödvändigt för detta jobb.

 

För alla dessa tjänster gäller att Du som person är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, att Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.
Vidare är Du flexibel, trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter och arbetar framför allt med Kunden i fokus.

Intervjuer av tjänsterna sker löpande under våren, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 31 januari 2021.

Välkommen med din ansökan per mail till: stefan@hrmbil.se