Sälj din bil

Sälj din bil topbanner

Vi köper kontinuerligt in bilar!, så har du en bil du vill sälja ta kontakt med oss!.
Vi jobbar även aktivt med försäljningsuppdrag där vi säljer din bil åt dig så du helt slipper krångla med det själv!
Årligen hjälper vi hundratals kunder att sälja sina egna bilar. Vi säljer då allt från vanliga familjebilar till klassiska bilar och specialbilar med det är väl framförallt de lite dyrare bilarna som kanske är extra svåra att sälja privat som vi jobbar mest med. Slipp krånglet med annonsering och prutnissar och vi annonserar på alla svenska plattformar och för specialbilar även internationellt för att få ut som mycket som möjligt för din bil och vi sköter då även hela exportprocessen kring bilen.

Vi på HRM Bil jobbar alltid med fasta priser på försäljningsuppdrag, något som uppskattats mycket av våra kunder då det känns tryggare att veta exakt vad man får när bilen är såld. Med ett fast avtalat pris kring vad du ska få ut för din bil så är det 100% kristallklart när bilen är såld vad du får ut och vi kan enklare göra affär, alltid med 100% transparens mot dig som kund.

Vid försäljning av din bil genom HRM Bil så känner köparen till bilen sig trygg eftersom vi besiktigar och lämnar garanti på de bilar vi tar in och säljer för kunds räkning, vi erbjuder bra finansiering från ett flertal olika finansbolag och vi hanterar även inbyten som vi då tar hand om du som kund behöver inte tänka alls på det.

Så vill DU ha hjälp med att sälja bil, kontakta oss på HRM Bil på 0510-60400 eller kom förbi så hjälper vi dig med fastprislösning och stakar vägen för dig att få till en bra bilaffär.

Trygghetspaket  /  Fastprisförmedling   Export  /  Finansiering även av klassiska bilar