fbpx

HRM bil AB

Klassiska bilar

Vår vagnpark har alltid en stor del med klassiska bilar, välkommen in till oss om du letar efter de lite roligare bilarna. Är det tvärtom att du vill sälja så letar vi alltid efter klassiska bilar till vårt showroom. Vi köper in allt från enstaka bilar eller hela samlingar mot kontant betalning, eller säljer på uppdrag åt dig.

På HRM Bil brinner vi för gamla bilar och har i och med vårt eget intresse och under vår resas gång samlat på oss det “know how” och den kunskap som krävs dels för att sälja den här typen av bilar men också för att utföra riktigt fina renoveringar och arbeten på vår verkstad. Våra plåtslagare och mekaniker som jobbar med våra klassiska bilar har lång erfarenhet av renoveringar och har du en klassisk bil du vill ha hjälp med, kontakt vår verkstad.

Vanliga frågor

Ja, vi tar ofta fram värderingsunderlag åt både privatpersoner och företag men det kan även röra sig om tvister kring värden hos försäkringsbolag eller för att klara upp värderingsfrågor kring dödsbon.  
Ja, vi köper ibland in hela bilsamlingar för att hjälp dödsbon att omsätta fordon som kanske är både svärvärderad och står otillgängligt till eller inte har varit startade på många år.  
Om du har en bil som stått i kanske mer än 10 år så rekommenderar vi att man inte själv försöker att starta bilen alls! Gammalt bränsle kan koagulera eller man kan ha fått algbildning i tank mm och det finns stor risk för att man skadar motorn och kanske åker på mer omfattande renoveringar. Kontakta HRM Bil så hjälper vi till med en bränslesanering och uppstart av bilen.  
Ja, vi har stor erfarenhet av att hämta bilar som stått länge även om de har rostat fast och inte går att flytta. Kontakta oss så hjälper vi er!