fbpx

HRM bil AB

Maxus

SAIC Maxus är ett bilmärke som ägs av det kinesiska företaget SAIC Motors. SAIC Motor är tillverkaren och ägaren bakom Maxus person- och transportbilar, och är Kinas största börsnoterade biltillverkare. Över hela världen rankas SAIC Motors som den sjunde största biltillverkaren, och kännetecknas av att vara en framåtblickande tillverkare med fokus på innovativ teknik och långsiktig utveckling.

SAIC Maxus grundades 2011, och har funnits på den nordiska marknaden sedan 2018. Sedan dess har Maxus varit väldigt framgångsrikt, och är bland de mest sålda elbilarna i Norden.

Maxus personbilar kännetecknas av att de är stora, rymliga, komfortabla, med läcker design.

På HRM Bil är vi auktoriserade för försäljning och service av Maxus. Hos oss ska du som kund alltid känna dig trygg i att köpa och vårda din Maxus. Vi på HRM Bil har alltid Maxus bilar i lager, och bilar som vi saknar kan vi beställa hem åt dig.

Modeller

MIFA 9

Nu kommer MIFA 9 till Sverige. En stor elektrisk familjebil med högteknologisk och lyxig atmosfär

T90EV Pick-up – 4DOGS

Maxus T90EV – 4DOGS med fem sittplatser är en helelektrisk, robust och flexibel Pick-Up med gedigen lastvikt och imponerande komfort.

T90EV Pick-up

Maxus T90EV med fem sittplatser är en helelektrisk, robust och flexibel Pick-Up med gedigen lastvikt och imponerande komfort.

EUNIQ 6

Maxus Euniq 6! En helelektrisk SUV med klassens största bagageutrymme. Lanseras med ett väl tilltaget utrustningspaket som standard och du kan beställa den redan idag.

EUNIQ5 6-sits

Maxus Euniq5 med 6 sittplatser är en helelektrisk, rymlig och flexibel familjebil med stort bagageutrymme och imponerande komfort. Denna bil är perfekt för familjer som vill ha både stort utrymme och bra sittkomfort för både förare och passagerare.

E-DELIVERY 3

Världens första eldrivna transportbil – byggd på riktigt. Den erbjuder klassens bästa specifikationer, med bland annat en skrytsam räckvidd på 342 km. e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. Batteripaket på 35 eller 52,5 kWh ger klassledande räckvidd.

E-DELIVER 9

Nu lanserar Maxus ett nytt tillskott till sortimentet – den elektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass.

E-DELIVERY 9 CHASSI

e-Deliver 9 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 9 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

E-DELIVERY 3 CHASSI

e-Deliver 3 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 3 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.